Cégbemutató

A Majsai Cipőipari Szövetkezet 1951. óta működik, fő tevékenysége a cipőgyártás. A kézi cipőkészítést napjainkban a korszerű gépekkel végzett szalagrendszerű cipőgyártás váltotta fel. Évente 120-130.000 pár terméket készítünk, szakképzett munkaerővel, kiváló, megbízható minőségben. Létszám: 90 fő.

A 90-es évektől a hazai piacon kívül a nyugat-európai országok megrendelői részére is gyártunk jó minőségű lábbeliket. A MAJSA COMFORT márkanevű termékeinkkel az igényesebb vevőkört szeretnénk meghódítani,akik a lábuk egészsége érdekében a kényelmes, könnyű, a láb anatómiájaszerint felépített, bőrből készült lábbeliket kedvelik. Mindezt megkaphatják elérhető áron, Magyarország városainak gyógyászatisegédeszközök üzleteiben illetve cipőboltokban, több, mint 200 helyen.

Jelenlegi modellválasztékunkat több, mint 70 lábbeli alkotja, ezt a választékot azonban folyamatos fejlesztésekkel bővítjük.

Telephelyünk:
6120 Kiskunmajsa, Félegyházi út 44.

drbenderDr. Bender György, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Ortopédiai Klinikájának professzor emeritusa, aki 50 éve foglalkozik a láb egészségének megóvásával, ajánlja Önnek a MAJSA COMFORT termékek viselését az egészséges láb megőrzése érdekében.

A MAJSA COMFORT lábbeli felsőrésze, bélése természetes bőr, a láb formájához kialakított szivaccsal ellátott, bőrrel bevont talpbélés kényelmes, rugalmas járást biztosít. A láb támaszkodási, egyensúlyozó és teherviselő funkcióit egészségügyi szempontból segíti. Egyenesen tartja a sarokcsontot, s az nem fordul lúdtalp helyzetbe. A lábujjak kényelmes helyet találnak a peremen belül, és a szabad mozgásuk is biztosított.

cipok

Vásárlásnál fontos a helyes hosszúságú lábbeli választása. A láb állás és járás közben is a talpbélés peremén belül helyezkedjen el. Terhelés nélkül, 2-3mm hely legyen a láb és a perem körül.

 
Copyright © 2013 --- Majsai Cipőipari Szövetkezet --- Minden jog fenntartva.

Webdizájn: TremoloWEB DESIGN, Kiskunhalas

Keresőoptimalizálás

TremoloWebLink webcímtár TremoloWeb honlapgyűjtemény